-

-

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Natiunea Suspecta




3 comentarii:

Dan Ioanitescu spunea...

L-am urmarit cu atentie.
Aceasta este din pacate una dintre primele consecinte negative ale DEMOCRATIEI si a libertatii individului, concepte relativ noi, aplicate doar de 200 de ani fata de miile de ani de regalitate. De unde tragem concluzia naturala ca democratia nu este in acest caz un fapt firesc, ca este nociva si daunatoare societatii prin acordarea libertatii individuale. Totul cu masura! Chiar si democratia! Chiar si libertatea! Controlul libertatii este foarte dificil acum. De ce?
Murphy zice ca daca dai drumul la o cutie cu viermi iti trebuie o cutie mult mai mare sa ii strangi la loc.

CONCLUZIE FINALA: CUM O DAI NU-I BINE!
Mai bine nu o dai:))))

SOmeONE spunea...

"si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari; si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei (a lui Antihrist) sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea: cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Apoc.13, 16-19).

SOmeONE spunea...

Am stat si m-am gandit: de ce in Biblie se dau doua alternative, pe mana sau pe frunte? Si cred ca am gasit raspunsul: pe frunte li se va aplica celor care si-au pierdut mainile, cine stie, muncind, sau in Irak, Afganistan, Kosovo, sau poate in eternele lupte (induse) inter-tribale din acea Africa care nu are nimic de-a face cu noi...
In compensatie, vor fi marcati pe brat cei care si-au pierdut capul sau poate nu l-au avut niciodata si pe care chinezii ii reprezentau sugestiv prin imaginea a trei maimutici...

Trimiteți un comentariu

Facem asa: tu combati ideea, eu raspund la fel. Ca pe orisicare, referirile la persoana mea au darul de a ma irita. Ma rog, cele defavorabile... :)

 
Sunt un copac paduret care incearca sa ofere fructe cat mai gustoase calatorului . Nu pretind nimic in schimb, am doar o mare rugaminte: sa facem astfel incat licentele si ISBN -urile sa devina niste chestii primitive, depasite. Multumesc! :)