-

-

duminică, 8 noiembrie 2009

Astia suntem...

Un site cu "rating" bun, sa zicem un "YouTube" romanesc. Mi se intampla de multe ori sa caut cate o melodie si sa gasesc o seama de erori a celor care fac upload, pornind de la scrierea gresita a titlurilor, pana la confuzii grosolane in ceea ce priveste autorii si interpretii. Fiind un fan al informatiei corecte, uneori imi permit sa postez cate un mic comentariu unde, fara malitie, atrag atentia asupra echivocului creat. Din 10 astfel de tentative, 7 au rezultatul pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos. Acesta este ultimul si jur ca cel care l-a "emanat" este un domn fata de ceilalti...                                      
                                              
                                     


3 comentarii:

Monica spunea...

Dimensiunile orgoliilor multora sunt depasite doar de prostia de care dau dovada. Acestea sunt "calitatile" lumii in care traim.

Dan Ioanitescu spunea...

Asta inseamna cultura de masa si accesul imbecilior la orice fel de informatie.

Zice romanul:
"prostul daca nu-i fudul parca nu e prost ddestul."

SOmeONE spunea...

Eu cred ca este mai mult o boala decat o stare de fapt, SAPL am numit-o eu, de fapt este un sindrom, am scris mai pe larg intr-o postare mai veche...
Oricum, departe de a ma descuraja acest tip de reactii, am sa continui mereu sa strig, cand va fi cazul, "REGELE ESTE GOL"! :)

Trimiteți un comentariu

Facem asa: tu combati ideea, eu raspund la fel. Ca pe orisicare, referirile la persoana mea au darul de a ma irita. Ma rog, cele defavorabile... :)

 
Sunt un copac paduret care incearca sa ofere fructe cat mai gustoase calatorului . Nu pretind nimic in schimb, am doar o mare rugaminte: sa facem astfel incat licentele si ISBN -urile sa devina niste chestii primitive, depasite. Multumesc! :)