-

-

miercuri, 24 martie 2010

Final de cariera

                               
                
Trofeul cand l-a castigat,
Colegii, stransi in ceata,
De doua ori, in sus l-au aruncat!
L-au prins numai o data...


By Some1
              
                      

5 comentarii:

Oana Marginean spunea...

Prietenia... bat-o vina!:)

SOmeONE spunea...

Da... Cum a zis ala: "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur!" :))

Şerban Tomşa spunea...

Sorin,
sunt prieteni şi "prieteni2... Sunt bucuros că m-am eîndepărtat de ultimii... Dar ce să fac când cei adevăraţi, cum eşti tu, locuiesc departe şi foarte departe şi niciunul nu se află mai aproape de 60 de km ?

Şerban Tomşa spunea...

"prieteni"... Energiile lor negative m-au făcut să "spurc".

SOmeONE spunea...

Sigur ca da, Serban, din pacate ceea ce afirmi este adevarat. :(
In alta ordine de idei, faptul ca ma numeri printre prietenii tai, fara ghilimele, ma onoreaza foarte mult. Nu imi amintesc sa fi facut nimic deosebit care sa te poarte la aceasta concluzie, dar sunt fericit ca ma percepi astfel. Sentimentul este reciproc, dealtfel si nu o spun din complezenta. :)
Prietenii care locuiesc departe, probabil raman prieteni mult mai mult timp decat cei cu care dai ochii zi de zi, se pare ca, ca si oricare alt ecces si cel de prietenie este daunator, uneori. Depinde de organism... :))

Trimiteți un comentariu

Facem asa: tu combati ideea, eu raspund la fel. Ca pe orisicare, referirile la persoana mea au darul de a ma irita. Ma rog, cele defavorabile... :)

 
Sunt un copac paduret care incearca sa ofere fructe cat mai gustoase calatorului . Nu pretind nimic in schimb, am doar o mare rugaminte: sa facem astfel incat licentele si ISBN -urile sa devina niste chestii primitive, depasite. Multumesc! :)