-

-

duminică, 14 februarie 2010

Halal !

                                                                                
               
                                        
                                      

6 comentarii:

alessia spunea...

Halal! :)))

hera mariana spunea...

Bună SO,
când ai postat această imagine cred că te-ai gândit la Olteanu de la PDL, care avea un broscoi în gât, pe Geoană...hă, hă, hă, ce-ar mai râde Băse...:))
Halal de ei...da şi de noi:(

SOmeONE spunea...

Mariana, jur ca nu la el m-am gandit! :))
Imaginea respectiva face parte din chestiile ce se vor spiritual-optimiste si circula pe mail. Mi-a fost trimisa si mie de catre cineva, de altfel bine-intentionat, pe cand treceam printr-o perioada mai putin fasta a vietii. Din cauza sinapselor mele atipice, a reusit doar sa ma deprime si mai rau... :)
Nu-l cunosc pe onorabilul Olteanu, dar ma gandesc ca daca stimabilul sau coleg ar fi alunecat pe gat, ar fi fost regurgitat oricum de indata... :)

hera mariana spunea...

Cred că m-ai prins într-o pasă proastă, că întâi mi-a venit în minte că: "peştele mare îl înghite pe cel mic", şi apoi ce ţi-am scris...dar imaginea e deprimantă...
Vezi cât am evoluat, că mă dau mare cu diacritice!:)
Voie bună!

tzugulea spunea...

Bun regasit, Sorin!
:)
E bine ca este "halal" si nu "haraam"!
Halal e de bine, indiferent in care postura esti (peste mic, peste mare... cum spunea Mariana), pentru ca este PERMIS! :)))

Eu ma vazut filmuletul acela cu pelicanul din gradina zoo care manca un porumbel viu! Cumplit.

... si cand te gandesti ca unele gradini zoo din China ofera spectacole cotra cost prin care spectatorii sunt serviti cu scene gen: adusa vitiza vie, descarcata si data de papa la tigri!
Oamenii ("sprite in trup") privesc cu o satifactie aproape bolnavicioasa, fac poze si isiafiseaza pe fata BUCURIA in timp ce tigrii sfasie de vie vitica!

Noapte buna si o saptamana asa cum ti-o doresti!

SOmeONE spunea...

Andrei, bun re-venit! :)
Din intamplare, am dat si eu peste stirea cu zoo -ul chinezesc si am fost oripilat... Intr-adevar, mai sunt multe chestii de "reglat". Multumesc de urare, asemenea si tie!

Trimiteți un comentariu

Facem asa: tu combati ideea, eu raspund la fel. Ca pe orisicare, referirile la persoana mea au darul de a ma irita. Ma rog, cele defavorabile... :)

 
Sunt un copac paduret care incearca sa ofere fructe cat mai gustoase calatorului . Nu pretind nimic in schimb, am doar o mare rugaminte: sa facem astfel incat licentele si ISBN -urile sa devina niste chestii primitive, depasite. Multumesc! :)